Produsele nepersonalizate trebuie sa depaseasca suma de lei pentru a finaliza comanda!
Logo
Socializeaza
Imprimam ideile tale pe tricouri, hanorace, sepci, cani, mouse-pad, etc.
VEZI PRODUSELE
Politica de retur

In coformitate cu legislatia in vigoare (OUG 34/2014) privind drepturile consumatorului, cumparatorul se poate retrage din contract doar in conditiile mentionate in sectiunea Termeni si Conditii.

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice, de la data intrarii in posesia produsului, pentru a se retrage din contract, prin completarare obligatorie a cererii de retur.

In situatia in care comanda este compusa din produse multiple care vor fi livrate sepatat, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data intrarii in posesie a ultimului produs.

In situatia in care comanda presupune o livrare periodica de produse livrate pe o perioada de timp determinata, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data intrarii in posesie a primului produs.

1. Conditii de expediere a returului:

In conformitate cu Art 14 din OUG 34/2014 returnarea fizica catre vanzator a produselor se face in acelasi interval de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia a produselor. Nu se accepta retururi care au depasit intervalul de 14 zile calendaristice, mentionat anterior.

Expedierea produsului(lor) returnat(e) se face pe cheltuiala exclusiva a cumparatorului. Daca clientul nu va achita taxa de retur, prin compensare taxa initiala de curierat nu va fi rambursata clientului. Expedierea produselor se face prin firmele de curierat. Nu livram si nu primim colete prin Posta Romana.

Nu transmiteti produsele retur cu valoare de ramburs deoarece acestea trebuie verificate la receptive si emisa factura de stornare, pentru a se putea face rambursarea contravalorii acestora.

2. Starea produselor returnate:

Cumparatorul se face responsabil de in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din manipularea acestora (ambalaj deteriorate, starea produselor, etc.) Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit (ambalajul produsului, imaginea de prezentare a produsului, accesorii, etc.), toate aceste componente fac parte din produsul in sine.

Nu se accepta produse care au fost supuse: interventiilor neautorizate, care au urme de uzura/purtare, folosire, rupturi, zgarieturi, accesorii lipsa, ciobituri, lovituri sau alte socuri.

Daca produsele ce necesita returnare au fost insotite de eventuale cadouri, bonusuri etc, trebuie returnate si acestea.

Daca ai achizitionat mai multe produse de acelasi fel, trebuie sa te asiguri ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Produsele ce constituie un set, trebuie returnate ca un set.

3. Exceptii de retur:

Conform prevederilor OUG 34/2014 Art.16 Greenfish.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor care, prin natura lor nu pot fi returnate:

- Produse personalizate conform specificatiilor cumparatorului. Orice modificare ulterioara confirmarii comenzii, va fi supusa estimarii si taxarii suplimentar functie de complexitatea modificarii solicitate.

4.Rambursarea contravalorii returului:

Magazinul Greenfish.ro si rezerva dreptul de a amana rambursarea contravalorii returului pana la data receptiei produselor returnate, dupa verificare starii produselor, conform celor mentionate la Art. 2) “Starea produselor returnate” si dupa stornarea facturii.

Rambursarea sumelor aferente se vor face in contul bancar pus la dispozitie de catre cumparator in cererea de retur transmisa catre vanzator.

Daca se returneaza doar anumite produse din comanda initiala, se va rambursa doar contravaloarea produselor returnate.

 

MODIFICARE/ANULARE COMANDA

Atat telefonic cat si pe email trebuie sa furnizezi numar comanda, date de identificare si solicitarea in clar.

 

In avans, va rugam sa verificati disponibilitatea produselor afisata pe site (inclusiv pe marimi, prin selectarea marimii dorite) si sa tineti cont de miscarea rapida a stocurilor in perioadele aglomerate.

Orice modificare a unei comenzi va decala termenul initial estimat de livrare daca produsul solicitat nu se afla in stoc depozit propriu. Pentru produsele speciale realizate la comanda, modificarile se pot realiza doar daca comanda nu a fost lansata in lucru si se va comunica noul termen de livrare functie de modificarile solicitate.

Contractul de vanzare cumparare se considera incheiat in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator a notificarii de expediere a comenzii. Dupa expedierea comenzii, cumparatorul se poate retrage din contract doar in conditiile contractuale.

Renuntarea la cumparare in mod repetat prin plasarea de comenzi si refuz de primire, poate fi considerata abuz si va fi tratat conform legislatiei in vigoare.

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente. Prezenta sectiune de Termeni si Conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului.

 

Va multumim!
Va multumim pentru mesajul trimis!
Ok
Eroare!
Ne pare rau dar s-a produs o eroare!
Ok