Produsele nepersonalizate trebuie sa depaseasca suma de lei pentru a finaliza comanda!
Logo
Socializeaza
Personalizeaza-ti tricoul cu doar un click

Tricou clasic

60.00Lei
In Stoc
Acest camp este obligatoriu
MARIME:
Acest camp este obligatoriu
CULOARE:
Acest camp este obligatoriu
Sex:
Acest camp este obligatoriu
Poza:
Incarca fisierul
Acest camp este obligatoriu
MESAJ:
Pornim de la algerea materialului, continuăm cu crearea mesajului, apoi selecționăm cele mai senine culori și la sfârșit etichetăm cu grijă și p... vezi mai mult

Pornim de la algerea materialului, continuăm cu crearea mesajului, apoi selecționăm cele mai senine culori și la sfârșit etichetăm cu grijă și pricepere tricourile personalizate. După toate astea le stropim cu cele mai calde emoții, alegem cele mai frumoase gânduri, cele mai puternice sentimente, cele mai grozave feluri de a spune ,,te iubesc’’ și pe toate le adaugăm în țesătura tricourilor de damă, pentru bărbați sau în cea a tricourilor pentru cupluri.

În urzeala firelor de bumbac adăugăm cele mai năstrusnice mesaje și folosim la cusut și colorat nu doar simple ace ori pigmenti ecologici, ci punem și câte o picătură din sufletul nostru. Fiecare tricou de la noi are o anumită personalitate, oferă un fel special de energie și dăm curajul de a o folosi celor ce le poartă. De aceea le-am ordonat pe categorii și pe tipuri de mesaje. Tricourile pentru familie declară dragostea în feluri intime cunoscute doar de cei ce le comandă. Tricourile pentru copii aduc zâmbete și înseninează zilele oricărui parinte.

Colorile folosite unesc și mai mult partenerii și îi fac să trăiască mai intens bucuria de a fi împreună și de a avea grijă de ceea ce le-a oferit dragostea lor. Cele pentru nași, fini, unchi, mătuși și bunici fac posibilă exprimarea în alte moduri a celor mai greu de spus emoții simțite pentru cei ce fac parte din viața ta și de la care ai învățat cel mai mult. Zilele speciale ne rămân în minte pentru totdeauna, dar ele pot fi imprimate și în țesătura tricourilor aniversare.  Clipele magice în care personaje fermecate ne însoțesc și ne oferă cu drag o parte din puterile lor de basm, ne fac să ne simțim din nou copii. Bumbacul  din care sunt făcute tricourile nostre de Crăciun sau cele de Hallowwen are puteri de poveste și pigmentii folosiți sunt alesi doar din culorile oferite de cei mai buni spiriduși.

Tricourile atlfel  sunt de fapt felul nostru a fi, atunci când lăsăm deoparte regurile și  nu mai ținem cont de limitele impuse de alții. Astfel transformăm gândurile noastre în mesaje și culori creatoare de emoții puternice, cu atitudine vie și mers îndrăzneț înainte.

Share facebook
Recomandari produse
Va multumim!
Va multumim pentru mesajul trimis!
Ok
Eroare!
Ne pare rau dar s-a produs o eroare!
Ok